Uncategorized

Cum obții ceea ce dorești?

Conștiința universului dorește să te susțină și să îți contribuie deoarece și tu ești dispus să contribui conștiinței universului.. Entanglările  quantice doresc să te susțină.

Entanglările quantice sunt haosul întâmplător din jurul nostru pe care universul încearcă să le ajusteze, conform cererii pe care o faci…Iți amintești – „Cere și ți se va Da!” ?  Creația apare din acest haos intâmplător.

Intrebarea, alegerea, posibilitatea și contribuția sunt elementele creației – unde poți cere și crea orice îți dorești, atâta timp cât nu este ceva ce se impotrivește cu alegerea altcuiva. Dacă alegi să creezi din conștiință, nu vei trece peste alegerea altcuiva.

Când pui o întrebare, tu deschizi o ușă – această cerere te conectează cu entanglările quantice ale universului, alegerile sunt ce vei urma tu și calea pe care o vei crea spre a ajunge la lucrul pe care l-ai cerut. Posibilitățile sunt tot ceea ce este disponibil pentru ca tu să alegi, iar contribuția este ceea ce îți contribuie universul  pentru a face acest lucru o realitate pentru tine.

Deci, ce intrebare ai putea pune azi, ca să primești contribuția pe care universul dorește să ți-o ofere pentru a obține ceea ce dorești?

Ce ai putea fii și face azi diferit pentru a crea noi posibilități și alegeri in viata ta?

 

Lasă un răspuns