Despre Access Consciousness

Ce este Access Consciousness

Ce este Access Consciousness? Access Consciousness oferă instrumente pragmatice cu care poți să schimbi tot ceea ce îți dorești să schimbi în viața ta și n-ai reușit până acum.

Scopul Access este crearea unei lumi de conștiență (awareness) și unitate.

Conștiința include totul și nu judecă nimic. Dacă nu judeci lucrurile ca fiind bune sau rele, corecte sau greșite, le vei vedea așa cum sunt, nu cum ai vrea sau ar trebui să fie. Conștiința este abilitatea ta de a fi prezent în viața ta în fiecare moment, fără judecată, fără respingere; să creezi tot ce îți dorești în viață,  mai mult decât ți-ai putut vreodată imagina că este posibil. (după Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness).

Access Consciousness este prezentă în România din 2013, de asemenea, oameni din 176 de țări includ aceste instrumente în viața lor și află ce înseamnă să ai cu adevărat o viață de ușurință, bucurie și glorie (expresia exuberanței și abundenței)! Incursiunea în Access Consciousness începe cu Clasa Access Bars. Află aici când am următoarea clasă Access Bars programată, sau contactează-mă pentru a experimenta într-o sesiune această modalitate unică!

Iar pentru cei ce aleg mai mult, clasa Fundația este următorul pas. Alte posibilități includ procesele energetice pentru corp, facilitare individuală, sesiuni Simfonii, seminarii pe diverse teme: bani, relații, corp, creație, afaceri, etc.

Cum ar fi dacă ai deschide porți spre posibilități nenumărate?

Și dacă ușurința, bucuria și gloria sunt posibile? Le-ai alege?

Puteți afla mai multe despre Access Consciousness și de pe site-ul oficial:

http://www.accessconsciousness.com/

1 gând despre „Despre Access Consciousness”

Lasă un răspuns