Acord audio vizual

Acord audio-vizual pentru clasele și telecall-urile cu Anca Pal, CF

Ultima updatare: 18 martie 2019

Toate clasele Access Consciousness cu Anca Pal, CF, BF, BPF, AFF sunt înregistrate audio și/sau video și sunt oferite tuturor participanților la clasele respective. Clasele online și posibil altele sunt și filmate, cu camera focusată în general pe facilitator. Acest acord este o cerință legală care ne asistă în a furniza materialul clasei atât participipanților cât și unei audiențe mai largi.

Iau la cunoștință că Anca Pal, Facilitator Certificat Access Consciousness (CF), Facilitator Access Bars (BF), Facilitator Procese de Corp (PBF), Facilitator Access Facelift (AFF) prin intermediul ACCESS HARMONY SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Negoiu nr. 8B ap.19, este posibil să facă întregistrări video și/sau audio (“Înregistrări”) ale claselor, seminariilor și evenimentelor la care mă înscriu, indiferent de mediul de înscriere (email, formulare înscriere, site etc).

Ca un acord preliminar de înscriere la clasele cu Anca Pal – CF; BF; PBF; AFF, îi ofer dreptul, fără nici un fel de pretenție de taxe de drepturi de autor, irevocabil, de :

  • a mă înregistra pe mine, numele meu, apariția mea, vocea mea, prin orice modalitate tehnologică, în timp ce particip la una sau mai multe clase cu Anca Pal, CF; BF; BPF; AFF. și
  • să salveze, să copieze, să editeze, să prezinte, să vândă să folosescă (vom numi în mod colectiv asta ca „Utilizare)” aceste Înregistrări, în orice formă sau manieră, inclusiv, dar fără a fi limitată la, materiale de marketing și promovare.
  • Să facă poze cu mine în timpul claselor și să folosească pentru promovare pe website, social media, flyere.

Înțeleg că Anca Pal- CF, BF, BPF, AFF, prin intermediul Access Harmony SRL, poate utiliza Înregistrările în forme editate sau compuse, prin aceasta renunț la dreptul de a inspecta sau aproba aceste versiuni, inclusiv versiunile finale ale acestor Înregistrări, inclusiv copiile scrise, citate sau transcrieri ce pot fi create în conexiune cu acestea. Recunosc, de asemenea, că aceste Înregistrări audio/video sunt folosite în scopuri educaționale și de training și că alți participanți vor avea access la aceste Înregistrări; în acest context renunț la drepturile proprietății intelectuale personale (imagine sau audio).

Acest acord este conceput în concordanță cu legile UE.

Înțeleg că pot revoca aceste drepturi până la începutul fiecărei clase, zoom sau tellecall, prin a informa facilitatorul corespunzător. Mai departe, înțeleg că toate clasele sunt înregistrate și eu, astfel, nu voi putea pune întrebări în clasă și trebuie să mă asigur, că nu voi fi pozat/filmat.

Ințeleg că am dreptul de a fi informat care sunt datele mele care sunt colectate, folosite, consultate sau procesate și în ce măsură vor fi procesate aceste informații personale. Astfel, Anca Pal CF, BF, PFB, AFF, prin intermediul Access Harmony SRL, este obligată să îmi răspundă la cerere până în cel mult o lună de la efectuarea ei.

Iau la cunoștință că, prin a bifa acest acord, renunț și mă eliberez de orice cereri, pretenții, solicitări sau acțiuni pe care le-aș putea avea în conexiune cu folosirea acestor Înregistrări de către Anca Pal CF; BF; PBF; AFF, în măsura permisă de lege.