Articole, Uncategorized

Ușurință, bucurie și glorie de sărbători!

Bun găsit, ființă infinită!

Este acel moment al anului în care sărbătorim împreună cu familia și prietenii Crăciunul.. Câtă ușurință și câtă bucurie suntem dispuși să invităm în viața noastră în aceste momente?

Și dacă ar fi să ai propria realitate cu sărbătoarea Crăciunului, care ar fi asta?

Cum ar fi să ai un Crăciun atât de diferit pe cât ești tu cu adevărat, dincolo de proiecțiile, așteptările, judecățile celorlalți?

Câteva instrumente utile în această perioadă:

* Cui aparține asta? – amintește-ți că 98,99% din gândurile sentimentele și emoțiile pe care le experimentezi, nu sunt ale tale. Returnează-le pur și simplu la expeditor cu conștiința atașată

*Cât spațiu trebuie să ocup ca toate astea să nu mă afecteze? –  când ești dispus să ocupi mai mult spațiu, să fii ființa infinită care ești cu adevărat, tot ce pare a fi o dificultate, va începe să se disipeze.

*Interesant punct de vedere că am/ai acest punct de vedere – este instrumentul care îți facilitează îngăduința, disiparea rezistenței și reacției, a alinierii și acordului la această realitate. Folosește-l pentru orice gând sentiment, emoție, senzație pe care o experimentezi.

*Totul este opusul a ceea ce apare a fi și nimic nu este opusul a ceea ce apare a fi!  – Când lucrurile par a fi nebunești, fraza nebună poate crea ceva neașteptat 😉 

*Totul în viață vine la mine cu bucurie, ușurință și glorie! – mantra Access Consciousness, repetată de cel puțin 10 ori dimineața și seara, și oricând ai un moment mai dificil, îți va crea o viață de ușurință, bucurie și glorie!

Te îmbrățișez cu drag, îți doresc să ai parte de sărbători pline de magie <3 !!

Anca Pal

Craciun plin de magie!

Lasă un răspuns