Access BARS

Ce este ACCESS BARS?

Imagine Access Bars Anca Pal

Access Bars este o modalitate eficientă și ușoară de a elibera limitările care nu ne permit sa ne bucurăm de viața noastră. Acum te poți bucura de tehnica Access Bars în Cluj și oriunde altundeva!

Punctele de Bars reprezintă 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse, elibereaza energia blocată, facilitând schimbarea pe care ți-o dorești în orice aspect al vieții tale.

Există puncte bars legate de Comunicare, Creativitate, Bani, Pace și Calm, Recunostință, Sex, Bucurie & Tristețe, Control, Vindecare, etc. Atunci când renunți la punctele de vedere care îți limiteză perspectiva în orice domeniu, vei funcționa din conștiență și vei putea vedea infinitele posibilități care există pentru tine.

Anxietatea, Depresia etc. sunt doar niște etichete ale unor stări ce apar în urma gândurilor care ne limitează, ne blochează într-o anumită realitate.. ce se întamplă cu anxietatea sau depresia atunci când aceste limitări dispar și suntem dispuși să vedem alte posibilități, alte alegeri?

Există atâtea terapii minunate prin care se obține vindecarea – dar de multe ori, omul revine în cabinet dupa o anumită perioadă, cu aceeași problemă de care a fost vindecat… Asta pentru ca el nu și-a schimbat un tipar limitativ de gândire care i-a creat problema..

Cu Access Bars vei putea elibera limitările, și ce este minunat, este că de fiecare dată când îți rulezi bars vei obține altceva, o versiune îmbunătațită a propriei persoane.

Oamenii care au primit tehnica Access Bars au experimentat:

  • sentimente de pace și calm
  • claritate mentală
  • sănătate mai bună
  • nivel crescut de energie
  • schimbări în comportamentele adictive
  • reducerea sau eliminarea durerii
  • somn liniștit și odihnitor
  • o deschidere spre abundență
  • și multe altele..

Oare cum va fi pentru tine?

Sesiuni și cursuri (clase) Access Bars în Cluj și întreaga lume!

Și da, putem vorbi mult despre Access Bars, însă cuvintele sunt prea limitate pentru a descrie ceea ce poți percepe doar prin experimentare!

Sună interesant? Programeaza-te pentru o sesiune de Access Bars în Cluj la email-ul psi.anca.pal@gmail.com! Pentru sesiuni în alte orașe din țară sau în afara țării, contactați-mă pentru a vedea care sunt posibilitățile!

Vrei mai mult? Urmareste pagina de Evenimente și pagina de Facebook și vino să înveți aceasta tehnică minunată!

Este timpul pentru tine acum?

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close