Sesiuni individuale

Sesiunile individuale reprezintă o modalitate minunată de a te bucura de schimbarea și ușurința pe care instrumentele Access Consciousness o pot aduce în viața ta.

Oricare ar fi dificultatea cu care vă confruntați – emoții intense, anxietăți, depresii, diverse probleme de sănătate, relații conflictuale, orice situație pe care nu ați reușit să o schimbați până acum, instrumentele Access Counsciousness pot fi extrem de utile pentru a aduce schimbarea în viața dumneavoastră.

Sesiune individuală Access Consciousness

Aveți posibilitatea să optați pentru sesiuni individuale de Facilitare Access Consciousness (de obicei, într-o ședință abordăm mai multe aspecte în care doriți claritate și mai multă ușurință – aspecte ce pot fi legate de relațiile cu ceilalți, situații financiare, afaceri, aspecte legate de corp și sănătate etc.), sesiuni Access Bars, Access Facelift, sesiuni de Procese de Corp Access, sesiuni SIMFONII energetice, sesiuni ESSE – o tehnică ce combină instrumentele Access Consciousness cu tehnici de manipulare ce targetează țesutul fascial. ESSE este conceput să creeze schimbări în structura și forma corpului, rezultând în ușurință cu mișcarea, funcționarea și sistemele energetice ale corpului.

De asemenea, ofer sesiuni Abuse Hold – care deblochează efectele abuzurilor din corp. Acestea se pot primi doar după ce s-a ascultat de minim 30 de ori înregistrarea Clearing the issues of abuse, cu Gary Douglas.

Situațiile cu care clienții mei s-au confruntat și la care am obținut, de fiecare dată, mai multă ușurință și îmbunătățire – au fost, de ex.: stres și oboseală,dificultăți financiare, relații conflictuale, diferite probleme de sănătate – alergii, dureri de spate, dureri în corp etc., anxietate și atacuri de panică furie, depresie, frigiditate, infertilitate…

Instrumentele Access Conscioussness sunt extrem de utile pentru a schimba diferite situații în viața noatră, însă, în primul rând ele sunt pentru a ne facilita CREAREA CONȘTIENTĂ a propriei vieți. Atunci când alegem să CREEM CONȘTIENT, avem exact viața pe care ne-o dorim și cum poate fi și mai minunat de atât?

Sesiunile individuale le realizez în Cluj-Napoca și în diverse alte orașe, în funcție de programul cursurilor. De asemenea, se pot organiza și ședințe ONLINE.

Pentru programari: psi.anca.pal@gmail.com

Lasă un răspuns