Despre mine

Instrumente pentru a-ți transforma viața în fiecare moment cu Anca Pal

Cine sunt eu? Suntem noi rolurile noastre? Suntem noi personalitatea noastră? Suntem noi punctele noastre de vedere? Suntem noi felul în care arătăm? Sau suntem mult mai mult de atât? Acea aromă energetică unică, ce ne oferă strălucirea în Univers, indiferent de felul în care ne-am creat corpul, relațiile, banii, viețile…

Anca Pal- Facilitator Certificat Access Consciousness

Anca Cristina Pal, Facilitator Certificat Access Consciousness, Facilitator Access Bars și Procese Access pentru corp, psiholog și psihoterapeut ca formare, și nu în ultimul rând, o persoană care a căutat mereu ușurința și bucuria în viață și a știut că ea este posibilă.

Access Consciousness mi-a oferit instrumente eficiente de care mă bucur și cu care îmi transform viața în fiecare moment. Acest site există pentru că îmi doresc să vă împărtășesc și vouă această minunată cunoaștere, alături de alte instrumente pentru starea de bine care mi-au contribuit mie și celor din jur.

Cu drag facilitez clase de Fundație,  Access Bars și procese Access pentru corp Consciousness, Facelift Energetic Access, sesiuni individuale de facilitare și seminarii pe diverse teme, bazate pe instrumentele Access Consciousness (în diverse aspecte de viață – prosperitate, afaceri, relații, sănătate, etc.), sesiuni energetice Simfonii, sesiuni Access Bars și procese pentru Corp, abuse hold și ESSE pentru a împuternici oamenii să folosească darurile și minunea care sunt, pentru a-și schimba viața  și a facilita schimbarea la cei din jur.

Daca dorești să participi la clase pentru a învăța aceste instrumente (vezi secțiunea Evenimente), sau dorești să le experimentezi în sesiuni individuale, contactează-mă!

Cursurile pot fi organizate oriunde în țară și străinătate – dacă dorești să colaborăm pentru organizarea cursurilor, contactează-mă!

M-am născut pentru a contribui oamenilor și planetei în a percepe și îmbrățișa posibilitățile infinite ce există pentru fiecare dintre noi!

Totul în viață vine la mine cu bucurie, ușurință și glorie!

Lasă un răspuns