abuse hold, abuz, access consciousness, Instrumente Access

Dincolo de abuz

Abuzul poate apărea în tot felul de moduri și forme..Și poate veni atât din afara noastră, cât și din interiorul nostru. Forma de auto-abuz cea mai extremă este să nu fim prezenți în propria noastră viață. Judecata de sine și de alții este o formă de abuz uriașă.

Abuz fizic, sexual, emoțional, financiar, spiritual..și câte alte forme de abuz mai există.. Abuz ce se perpetuează de mii de ani, odată cu inconștiența..

Nu există ființă pe această planetă care să nu fii suferit abuzul într-o formă sau alta. Și cu fiecare ființă care a fost abuzată și care alege să nu perpetueze mai departe abuzul, fața planetei se schimbă și lumea mai are o șansa. Aceasta poate fi posibil atunci când alegi să fii conștient de tine, și de ceea ce creezi cu fiecare gând, vorbă și faptă pe care o faci.

Cum ar fi dacă am recunoaște cât  de puternici suntem și nu ar mai trebui să ne auto-abuzăm sau să ne lăsăm abuzați, doar ca să demonstrăm cât de puternici suntem de fapt? Să nu îți recunoști potența și puterea, este o formă de auto-abuz.

Cei care au suferit abuzul se împart de obicei în două categorii: cei ce au reușit să depășească suferința și să îți creeze viața așa cum și-au dorit, și cei care au rămas blocați în acea traumă, și de multe ori o folosesc ca o limitare pe care nu o pot depăși, și o scuză ca să nu își creeze viața cu adevărat.

Cum ar fi dacă nu am mai permite abuzului să ne limiteze viețile și ceea ce ne dorim să creem?

Access Consciousness oferă instrumente extrem de eficiente pentru deblocarea traumelor și eliberarea efectelor abuzului din corp și ființă.

Un prim pas, ar fi ascultarea clasei cu Gary Douglas, The Original Clearing The Issues of Abuse – o găsiți aici – http://accessconsciousness.com/en/shop-catalog/all/the-original-clearing-the-issues-of-abuse/?aff=A2274   . Această clasă este extrem de puternica in deblocarea abuzului, schimbarea problemelor comportamentale ce au apărut in urma abuzurilor – si este foarte eficientă atât pentru adulți, cât și copii și animale. Trebuie ascultată de minim 30 de ori (funcționează și dacă este ascultată noaptea, cu volumul redus), după care persoana este pregătită să primească procesul energetic Abuse Hold.

Procesul  Abuse Hold Access Consciousness este o tehnică energetică puternică, care atunci când este primită, asistă corpul și ființa în eliberarea și schimbarea a tot ce a fost blocat în corp ca urmare a abuzului.

Din luna iulie 2017 voi fi disponibilă pentru a vă oferi Procesul Abuse Hold, celor care doresc și intrunesc condițiile enumerate anterior. Nu există persoană pe această planetă care să nu fi suferit abuzul într-o formă sau alta și care nu ar beneficia de pe urma acestor instrumente fenomenale.

Ce ai putea crea in viata ta, dincolo de abuz?

Extraordinary-2

Lasă un răspuns