Testimoniale

Testimoniale

Găsiți aici câteva dintre testimoniale – mesajele de recunoștință primite de la cei care au ales instrumentele Access Counsciousness și m-au ales să fiu o contribuție în viața lor:

„MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC! Iupii cu Access pot fii doar creativa, și….să ma joc! La început, credeam că lucrurile trebuie făcute cu greutate, să fii conectat ore în sir, să stai în meditație , să poți să dăruiești cuiva bucurie, ușurință și glorie!!! Rațiunea și analizarea lucrurilor și evenimentelor din jurul meu, nu-și mai au locul! Întotdeauna mă gândeam cum sa vin în ajutorul celor din jurul meu, și Uite că Universul m-a răsplatit , cunoscând-o pe Anca. WOW, un proces de corp, o jumatate de oră investită și….MINUNE-FUNCTIONEAZĂ! Cum să pui doar mainile peste o ființă frumoasă și lucrurile să funcționeze mirific!” (Mihaela T.)

” Iți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine! Pot să-ți spun cu mâna pe inimă că de o perioadă, respectiv vreo 3 săptămâni după ce am fost la cursul tau, banii nu mi se mai termină din portofel, ba mai mult, se înmultesc în fiecare zi din ce în ce mai mult! Mulțumesc pentru tot!” (Anamaria D.)

Linda Z. , 28 ani, mamica de 2 minuni (5 ani si 7 luni). „Ador copiii și de abia am așteptat să cresc și să îi fac pe ai mei.  bune și frumoase până în momentul de față. Îmi iubesc nespus copiii, dar din prea multe motive, am ajuns oarecum la limita limitelor cu rabdarea. Orice mică greșeala a fiicei mele mă facea să o iau razna și să țip la ea urât de tot.  Am citit o groaza de chestii de parenting… am fost si la diverse seminarii….doar că în acele momente horror pentru mine toata teoria pălea și părea nu greu, de-a dreptul imposibil de pus în practică. Oare mai are sens să explic relația „minunată” cu soțul meu în aceasta perioadă ?

Ei bine, deși mă copleșeau aceste episoade (care ajunseseră să aibă o frecvență înfiorator de mare) îmi spuneam în continuu că trebuie să fie ceva să ma ajute. Ceva mai mult decât teorie … Și cum Universul mereu lucrează, am descoperit. Atât de simplu și atat de la îndemână încât la început părea „prea frumos sa fie adevărat” … Acces Bars. Pare chiar simplu, nu? Norocul meu că sunt o fire curioasă și deschisă la tot ce e nou și palpitant.

Am participat la un atelier pentru părinți, foarte interesant, în care Anca ne-a explicat, așa ca unor copii de 2 ani, ce mult poate să ajute aceasta terapie în astfel de situații ca a mea și cu siguranță că a multor mamici . Clar mi-a stârnit interesul și de îndată ce am ajuns acasă am căutat-o și am adaugat-o în lista mea . După câteva zile i-am scris despre problemă gravă cu care mă confruntam și am stabilit o întâlnire.

Întreaga ședință a fost un amestec de trăiri (fizice și emoționale) și deși nici nu speram, efectele au fost imediate. Mi-am propus să nu mă aștept la minuni, ci doar să primesc cu brațele deschise ce are să îmi ofere această ședință.

Trebuie să recunosc că din punct de vedere material a fost o investitie pe cinste…. Stăteam întinsă pe pat, rememoram momente și persoane care au avut un impact imens asupra mea la un moment dat în viață și pentru prima dată după MUUUUULT, MUUUUULT timp, nu mă mai durea. Și sincer nu mi-a venit sa cred . (Țipetele și acele evenimente au fost cele care m-au împins spre această terapie)

Au trecut mai bine de 48 de ore de la acea sedință și sunt atât de mândră să spun că de atunci nu am mai țipat deloc. Dar deloc!!! Și partea cea mai faina e ca nu mă abțin să nu țip, ci pur și simplu nu mai simt nevoia. E ca și cum am scapat de un imens bagaj emotional și acum totul pare mai ușor. Văd mult mai clar orice situație și pentru prima dată după mult timp, văd totul din „partea cea buna”. E o minune să poți să te bucuri din nou de copiii tăi și să vezi că treptat, treptat lucrurile se asează și pacea și armonia își fac iar loc in viața ta.

Până și sotul meu(mare sceptic de altfel) s-a declarat mulțumit de rezultate. A încercat de câteva ori să mă testeze, dar faza cu ” ce punct de vedere interesant” a funcționat de minune! Nu îi venea să creadă că nu mă mai enervez și ca nu mai fac precum trenul. smile emoticon

Așa că dragă Anca, mii de mulțumiri pentru aceast ajutor și pentru că ai iesit în drumul meu!

Cum se poate și mai bine de atât?! kiss emoticon”

„Buna Anca,

Doresc să îți multumesc pentru ziua minunată de ieri. A fost o experiență teribil de plăcuta pentru mine și am plecat cu o senzație de pace și bucurie interioară atât de intense!

Rar reușesc să am bucuria de a ajunge la această stare de împacare cu mine însămi și de bucurie!

Nu am fumat nimic! Sunt doar fericită!

I-am facut soțului meu ieri o sesiune de Access Bars și a fost foarte intens pentru el (și pentru mine!)

Îți multumesc pentru tot și sunt ferm convinsă că nu întâmplător am ajuns la cabinetul tău!” (Lavinia P.)

„Am investit 350 de lei în programul tău și în următoarea săptămână am încheiat contracte de 35.000 de lei…”( Ioana D.)

„La nici două zile după încheierea clasei Joacă-te cu magia posibilităților, am fost promovată în funcție și am obținut și o mărire de salariu. Lucrurile care înainte mă deranjau, au ajuns să nu mă mai afecteze. Cum poate fi și mai bine de atât?” (Letiția C.)

„Apropo, după seminarul de bani făcut cu tine, am câștigat 500 lei la Ruletă 😀😀😀 am jucat pentru prima data în viața mea 🥳 cum devine și mai bine? 😍 Money come😘” (Ionela O.)

attitude-of-gratitude

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close