FUNDAȚIA

Facilitand Fundația Access Consciousness

Fundația Access Consciousness este clasa în care vei începe cu adevarat destrămarea limitărilor din care ai ajuns să trăiești, crezând că nu ai altă alternativă.

Este clasa în care îți conștientizezi propria conștiență și începi să o folosești din ce în ce mai mult. Vei deveni conștient de limitările tale, de cum le poți depăși, pentru a ajunge să funcționezi din întrebare, alegere, posibilitate și contribuție.

Trăim niște vremuri extraordinare. Niște vremuri în care ceea ce dorim să creem se actualizează cu o viteză mult mai mare decât a fost disponibil până acum. Asta este posibil datorită fiecarei persoane care a ales să pună întrebări, să chestioneze vechiul mers al lucrurilor, care nu s-a mulțumit cu un statu qvo și a ales să ceară MAI MULT, SĂ CREEZE mai MULT, SĂ ALEAGĂ MAI MULT!

Ești pregătit să FII parte din asta? Să fii catalizator și creator al unei REALITĂȚI DIFERITE?

Ești pregătit să ieși din MEDIOCRITATE? Mediocritatea financiară, medicritatea în relații, mediocritatea în afaceri… Hai să recunoaștem: mediocritatea nu este cea mai bună culoare a ta!

Totul este POSIBIL atunci când ai INSTRUMENTELE POTRIVITE și le și folosești! Totul în Access Consciousness este despre BUCURIE, USURINȚĂ și GLORIE (=expresia exuberanței și abundenței) – la fel și instrumentele pe care le primești în cele patru zile magice ale clasei de FUNDAȚIE. Tot ce ți-ai dorit vreodată devine mai aproape, atunci când alegi să folosești aceste instrumente!

Ce facem la Fundația Access Consciousness?

Din manualul clasei Fundația Access Consciousness

Ce vom face în cele patru zile de magie transformatoare din Fundația Access Consciousness:
– vom rupe tiparul prin care trecutul se recreează în prezentul și viitorul tău (poate de mii și mii de ani).. Ce altceva este posibil?
– vei primi instrumente ce îți vor facilita relațiile potrivite pentru tine
– îți dorești ușurință cu banii? 🙂
– comunicarea și creația devine mult mai ușoară când ești dispus să folosești elementele creației – energia, spațiul, conștiința!
– problemele de sănătate? Devin o amintire, atunci când ai instrumentele potrivite.
– iar corpul tău – „cheia pentru deblocarea ființei” cum îl numește creatorul Access Consciousness – Gary Douglas, – va fi răsfățat cu energia hrănitoare, transformatoare a magicelor procese energetice pentru corp din Access! Vei învăța procese pentru corp transformatoare, care îți vor facilita o realitate diferită cu corpul și viața ta.

Toate acestea și multe altele sunt disponibile pentru tine în cadrul clasei de FUNDAȚIE.

Cum ar fi să ai mai multă ușurință bucurie și glorie cu viata ta? Cu relațiile tale? Cu banii? cu sănătatea ta? Cum ar fi să CREEZI, să FII TU cel care ești cu adevarat?

Invită magia în viața ta atunci când alegi Fundația Access Consciousness!

De când folosesc instrumentele practice din Access Consciousness mi-am transformat viața și mi-am permis să fiu și să accesez MAGIA care sunt cu adevărat! Magia de a transforma viețile celor din jur daca ei sunt dispuși să o primească, magia de a aduce bucurie, vindecare, posibilități, CREAȚIE, prosperitate! MAGIA de a fi o INSPIRATIE!

Cât de mare poate fi bucuria atunci când vezi cum ceea ce atingi se transformă în mod MIRACULOS? Îți dorești și tu asta în viața ta?
Vor fi patru zile în care vom patrunde in acest spatiu MAGIC de creație, posibilități, vindecare, bucurie și multe altele!

Avem atâtea posibilități la îndemână și fiecare ALEGERE creează!
TU CE ALEGI?

Dacă ai ști că ai putea alege orice, ce anume ți-ai dori? Cum ar fi să ai viața pe care ți-o dorești, dincolo de ceea ce delimitează această realitate?

Detalii pentru participare la Fundația Access Consciousness

Ești pregătit să îți creezi viața dintr-o nouă FUNDAȚIE?

Condiții pentru participare: o clasă Access Bars, făcută oricând, cu orice Facilitator Access Bars. 

Durata: 4 zile

Cost: momentan prețul clasei de Fundație stabilit pentru persoanele care trăiesc în România este de 4450 lei. Prețurile se actualizează periodic, în funcție de fluctuația valutară sau alți parametri.

Periodic organizez clase de Fundație în țară și străinătate. Află aici data și locul următoarei clase Fundația Access Consciousness cu Anca Pal.

Următoarele clase de Fundație Access Consciousness pe care le facilitez:

26.01.-29.01.2023 Bucuresti

16.02-19.02.2023 Cluj-Napoca

2.03-5.03.2023 Oradea

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rog să mă contactați.

Mai jos puteți urmări un filmuleț subtitrat în limba romana (selectați limba din rotița din partea dreapta jos și selectați Română) despre clasa de Fundație.

Aici ai un telecall cu întrebări și răspunsuri despre clasa de Fundație Access: