Uncategorized

Ce face DIFERENȚA?

Ce face DIFERENȚA dintre un om de succes și unul obișnuit?

Și ce înseamnă ‘om de succes’, oricum? Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness spunea – „Esti un succes dacă ai reușit să transformi viața unui singur om”.

Cu siguranță, fiecare dintre noi am făcut asta, și cum poate fi și mai bine de atât?

 

Oamenii de succes nu se plictisesc niciodată – ei mereu fac ceva, și au timp să facă tot ceea ce își propun cu adevărat să facă. Iși dau seama că TOTUL ESTE O ALEGERE.

În același timp, ei sunt consecvenți și perseverenți în a-și propune obiective și a lucra  să le îndeplinească. Ei sunt mereu dispuși să SCHIMBE ceva atunci când lucrurile nu mai funcționează așa cum și-ar dori.

Te invit să faci parte dintr-un program ce îți va asigura fundația pentru a deveni un SUCCES indiferent de domeniul în care ți-l dorești – profesional, financiar, relațional etc.

Vă invit să participați în Grupul de Practică și Creație cu instrumentele Access!


4 săptămâni în care ne vom intâlni ONLINE, in fiecare zi lucratoare, dimineața, pentru jumate de oră, pentru a ne crea ziua, săptămâna, anul, viața cu instrumentele uimitoare din Access Consciousness, care, atunci când sunt folosite consecvent, contribuie la a ne crea viața dincolo de ce ne-am imaginat că poate fi posibil!

Incepem pe 17 aprilie la ora 9, si continuam pana pe 13 mai, zilnic. Si mai departe pentru cei care vă doriți. Puteti să vă adaugați oricând pe parcursul celor 4 săptămâni grupului deja existent.

Participantii la acest grup vor beneficia de:

– intrebari zilnice pentru creatia zilei
– contributie zilnica pentru atingerea obiectivelor
– implicarea fluxurilor de energie
– instrumente pentru cresterea fluxurilor de bani
– instrumente pentru usurinta si bucurie in relatii
– facilitare in aspectele personale
– grup secret de Facebook pentru participanti pentru comunicare, sustinere reciproca si postarea inregistrarilor zilnice

Investitia – 100 euro pe luna

Ce contributie poate fi pentru tine participarea la acest grup de practica si creatie? Ce contributie poate fi pentru viata ta, relatiile tale si fluxurile tale de bani?

Vino la joaca si creatie!

Inscrieri și informații: psi.anca.pal@gmail.com

Clasa de FUNDATIE Access Consciousness – 20-23 Aprilie in Cluj-Napoca


Este o clasă ce are o MAGIE proprie, ce contribuie enorm în viața celor ce o aleg! 4 zile de conștientizari, curățări, procese energetice ce răsfață și echilibrează corpul, instrumente extraordinare, și o nouă platformă de pe care să îți CREEZI viața pe care ți-o dorești!
O clasă pentru cei cu adevărat curajoși!
Puteți afla mai multe despre clasa de Fundație Acess aici

Inscrieri și informații: psi.anca.pal@gmail.com, sau telefon 0744 64 8853

25 aprilie orele 13-15 – seminarul ONLINE Esti tu un VINDECATOR? – un seminar destinat tuturor celor ce  lucrează cu oamenii – medici, farmacisti, nutritionisti, terapeuți etc. Un seminar pe care nu ai vrea sa il ratezi!

Ti-ai dori sa ai mai multa usurinta si claritate in relationarea cu clientii?
Ti-ai dori sa stii cum sa abordezi „clientii dificili”? Ce sa faci cu cei care nu par sa se schimbe? Cum sa ai mai multi clienti?
Cum sa stabilesti cu usurinta preturile care functioneaza pentru tine?
Ce inseamnă cu adevărat să fii Empat si cum poti folosi asta in avantajul tău? Ce se intamplă când te simti stors de energie după anumite interactiuni? Toate acestea si multe altele vor fi acoperite în acest seminar intens si cuprinzator!

Vino cu intrebarile tale si primeste contributia instrumentelor Access Consciousness pentru a crea o relatie cu clientii tai, cu bussinesul tau dincolo de orice a fost posibil pana acum!

Investiția – 200 lei.
Ce contribuție poate fi acest seminar în munca ta, pentru tine și clienții tăi?
Inscrieri: psi.anca.pal@gmail.com

Informatii si inscrieri : psi.anca.pal@gmail.com

26 aprilie orele 17-20 – Seminarul ONLINE – Rachetă către o altă realitate Financiară!

Un seminar care a contribuit deja și contribuie în continuare in viețile multor oameni! Este timpul să il alegi și tu?

Cat de mult din punctele de vedere pe care le ai despre bani te impiedică să ai mai multi bani în viata ta?  Câte judecăți ai despre bani și oamenii cu bani, care te impiedica să ai mai multi (si ale cui sunt de fapt aceste judecăți?)? Cat de mult din realitatea ta financiara este o mimare a realitatii celorlalti? Vrei sa continui asa sau este momentul să alegi ceva diferit? Ai bani sau esti „spiritual”?

Acest seminar constituie baza creării unei realități financiare diferite!
Investiția 250 lei
Inscrieri : psi.anca.pal@gmail.com

Vino la joacă și creație! Ce contribuție putem fi în lume, dincolo de orice ne-am imaginat?

Iți sunt recunoscătoare pentru disponibilitatea ta de a citi acest mesaj și de a-l împărtăși celor care crezi că ar putea beneficia de aceste informații.

Îți doresc să ai parte de Sărbători de Paști minunate!

Cu recunoștință,

Anca Pal

Lasă un răspuns