Access Bars, access consciousness, Articole, Uncategorized

Povești de schimbare cu Access Bars

Există schimbare cu Access Bars? Access Bars este tehnică minunată care schimbă în continuare viața oamenilor, de mai bine de 20 de ani..

schimbarea cu Access Bars
Senzație de pace, spațiu și posibilitate cu Access Bars!

Nu este persoană care, după ce a primit o sesiune de Access Bars, să nu se fi simțit cel puțin relaxat. Iar cei mai mulți, au avut o stare de calm care i-a însoțit o perioadă lungă de timp, au avut parte de o creștere a ideilor creative pentru viața și afacerile lor, alții au avut o schimbare benefică în relațiile cu cei dragi, alții au avut parte de diferite vindecări în corpul lor… Pentru fiecare lucrurile apar diferit.

Schimbări pot apărea în toate planurile vieții, pe măsură ce eliberăm punctele de vedere fixe din subconștientul și inconștientul nostru, care ne împiedică să fim și să avem ceea ce ne dorim să creăm în viața noastră.

Pentru că asta face Access Bars – cu fiecare sesiune eliberezi puncte de vedere, limitări, conflicte, care te împiedicau să fii și să ai ceea ce ți-ai dorit!

Viața mea, a familiei mele, a clienților mei s-a schimbat considerabil de când am ales să includ Access Bars și instrumentele din Access Consciousness în viața mea!

Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să mă contactați pentru sesiuni private sau pentru a participa la următoarea clasă de Access Bars pe care o organizez – în care veți învăța Access Bars, pentru a vă bucura și mai mult de tot ce puteți crea cu Bars!

Vă las un filmuleț – Access Bars – Personal Stories of Change, găsiți și subtitrarea în limba română dând click pe rotița din dreapta jos, selectând subtitles, Română.

Alte povești despre schimbare cu Access Bars pot fi găsite în acest playlist : https://www.youtube.com/playlist?list=PLbCrFBZ9ef8L3lWuvRur1MhTC_-UsTLFd

Lasă un răspuns