Uncategorized

Petrecerea Conștiinței în Constanța!

Dragi prieteni din Constanța și imprejurimi, ajung cu drag la voi, cu o mare dorința de a vă însoți în transformarea pe care vreți să o creați în viața voastră.. Tocmai am revenit de la un eveniment transformator de 7 zile din Africa de Sud, iar energia și spațiul pe care l-am accesat acolo vor fi o contribuție în viața tuturor celor ce aleg să lucreze cu mine .

Vă invit cu drag la aceste evenimente minunate, pe care le-am creat cu gândul la voi, pentru a veni în întâmpinarea celor mai profunde dorințe pe care le aveți!

Te inivit la o PETRECERE a CONSTIINTEI in minunatul oras de pe malul Marii Negre- 5 zile pentru a obține viața la care ai visat mereu și ai știut că poate fi posibilă!

15.02.2017 – orele 15 – 21,30 – Petrecerea incepe cu clasa de Access Bars – prima clasă din Access Consciousness. Punctele de Bars sunt 32 de puncte pe cap, care prin atingerea ușoară permit eliberarea gândurilor, punctelor de vedere din diverse domenii de viață (bani, comunicare, pace și calm, sexualitate, vindecare, imbatranire..etc) și ne oferă spațiul nou din care putem creea ceea ce dorim în mod conștient.
În această clasă se invață tehnica Access Bars, se primeste un manual, diploma si planse de lucru. Dupa această zi sunteți Practician Access Bars si puteți practica tehnica cu oricine doriți.
Cost – 780 lei pret unic pentru Romania; 390 lei cei care repeta cursul; copii insoțiți de părinți – gratuit până la 16 ani neimpliniți, 50% intre 16-18 ani.
Puteti afla mai multe despre Access Bars aici – https://ancapal.com/access-bars-cluj-access-bars-romania/

Pentru inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS8pip04mBl6FQj7zSl5jBaPTDdtr9VH6hYHG9yIRH_KtSIQ/viewform
Informatii suplimentare: psi.anca.pal@gmail.com, tel. 0744 648853

16.02-19.02.2017 – FUNDAȚIA Access Consciousness este o clasa care iti ofera instrumentele de a iesi din cutia ingusta in care această realitate te pune incă de când ești în burta mamei…Sunt 4 zile intensive, în care nici un subiect nu rămâne neacoperit!

Cum ar fi daca ai fi capabil sa iti creezi propria realitate, in loc sa fi sub efectul acestei realitati? Esti tu un CREATOR sau un SCLAV?

De milioane de ani ne-am acoperit cu inconstienta, anticonstienta, limitari, programe si blocaje care te-au facut sa iti folosesti capacitatile la mai putin de 1% din potențialul tău. Cum ar fi daca ai accesa 10% din ceea ce ești? 20%? 999%…? Imaginația nu poate cuprinde tot ceea ce ai putea tu CREA, FII si PRIMI și ȘTI daca ti-ai permite sa fii tot ceee ce esti!

Clasa de FUNDAȚIE Access Consciousness iti ofera aceste instrumente!

Cum ar fi sa ai mai multa usurinta bucurie si glorie cu viata ta? cu relatiile tale? cu finantele tale? cu sanatatea ta? Cum ar fi sa CREEZI, sa FII TU cel care esti cu adevarat?

Daca ati făcut o clasa de Access Bars, puteti participa la Clasa de Fundație Access Consciousnes.

De cand folosesc instrumentele practice din Access Consciousness mi-am transformat viata si mi-am permis sa fiu si sa accesez MAGIA care sunt cu adevarat! Magia de a transforma vietile celor din jur daca ei sunt dispusi sa o primeasca, magia de a aduce bucurie, vindecare, posibilitati, CREATIE, prosperitate! MAGIA de a fi o INSPIRATIE!

Cat de mare poate fi bucuria cand vezi cum ceea ce atingi se transforma in mod MIRACULOS? Va doriti si voi asta in viata voastra?
Vor fi patru zile in care vom patrunde in acest spatiu MAGIC de creatie, posibilitati, vindecare, bucurie si orice altceva va doriti!

Avem atatea posibilitati la indemana si fiecare ALEGERE creeaza!
TU CE ALEGI?
Cost 3600 lei – pretul unic pentru romania, 50% cei ce repeta clasa in decurs de 12 luni. Copiii pana in 16 ani neimpliniti, insotiti de parinti, participa gratuit, 50% intre 16-18 ani.
Puteti afla mai multe despre clasa de FUNDATIE Access Consciousness aici – https://ancapal.com/fundatia/

Pentru inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS8pip04mBl6FQj7zSl5jBaPTDdtr9VH6hYHG9yIRH_KtSIQ/viewform
Informatii suplimentare: psi.anca.pal@gmail.com, tel. 0744 648853

17.02.2017 – orele 18-21 – Seminarul Money come! – De cate ori ai folosit BANII sau lipsa lor ca o scuza pentru a nu face ceea ce ti-ai dorit?
Si de cate ori ai ales ceva ce-ti doreai foarte tare, si banii au aparut ca prin minune pentru a face ceea ce doreai?

Sunt banii o problema in viata ta? Banii se fac doar muncind din greu? Banii nu cresc in copaci?
Sunt acestea adevaruri in viata ta sau sunt doar niste puncte de vedere interesante la care esti dispus sa renunti? Cate dintre aceste pareri despre bani nici macar nu sunt ale tale, ci „imprumutate” de la parinti, bunici, dascali, prieteni etc.?

In acest seminar interactiv vom aborda multe puncte de vedere interesante care ne solidifica realitatea financiara si le vom elibera, folosind instrumentele extrem de eficiente din Access Counsciousness.

Veti primi instrumente pe care sa le puneti in practica in fiecare zi pentru a va crea o noua realitate financiara.

Ce ar fi posibil daca mai multi dintre noi am avea libertate financiara completa si abundenta?

Cost: 250 lei
Inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS8pip04mBl6FQj7zSl5jBaPTDdtr9VH6hYHG9yIRH_KtSIQ/viewform
Informatii suplimentare: psi.anca.pal@gmail.com, tel. 0744 648853

18.02.2017 – orele 18-20 – Comunicarea energetica – un seminar in care afli secretele comunicarii energetice! Cat de mult succes ai putea avea in tot ceea ce faci, daca ai invata sa comunici dincolo de ziduri si bariere? Fie ca esti leader , liber profesionist, mama, profesor, medic etc. aceste instrumente iti ofera usurinta in comunicarea și relaționarea cu toti cei cu care interactionezi!
Cost: 200 lei

Inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS8pip04mBl6FQj7zSl5jBaPTDdtr9VH6hYHG9yIRH_KtSIQ/viewform
Informatii suplimentare: psi.anca.pal@gmail.com, tel. 0744 648853

Cine sunt eu: Anca Pal, psiholog si psihoterapeut, Facilitator Certificat Access Consciousness, Access Bars, Facelift& Procese de Corp Access Consicousness. Sunt un om care a cautat mereu usurinta si bucuria in viata si a stiut ca ele sunt posibile. De mai bine de 4 ani integrez instrumentele din Access Consciousness in viata mea, a familiei mele, a clientilor mei, iar transformarile depășesc orice asteptari!

download-your-3

Lasă un răspuns