Talk to the Entities

Talk to the Entities – Vorbește cu entitățile

Talk to the Entities® – Vorbește cu entitățile – este o clasă de specialitate Access Consciousness, concepută să creeze mai multă claritate, ușurință și abilități pentru oameni, în legătură cu lumea spiritelor. Lumea spiritelor include ceea ce noi numim „fantome”, însă reprezintă mult mai mult de atât…

Entitățile sunt, de fapt, diferite energii, forma de conștiință, care pot influența masiv starea și bunăstarea noastră, inclusiv sănătatea fizică și emoțională. A fi conștient de existența lor și a avea instrumentele pentru a le curăța, a comunica cu ele și a primi de la ele ceea ce ele doresc să îți ofere, îți poate ușura și expansiona viața în moduri nebănuite.

TTTE reprezintă un set de instrumente, procesări și filozofii care îți vor revoluționa complet modul în care gândești, simți și funcționezi cu privire la lumea spiritelor, și probabil, întreaga ta viață.

Conștientizare cu entitățile - promo Anca Pal
Conștientizarea entităților – îți oferă access la mai mult din tine!

A fi conștient de entități – o capacitate sau o boală?

Ca oameni, noi avem capacitatea de a percepe energia și ceea ce numim spirite sau entități – acest lucru este un dar, o capacitate, nu este o dizabilitate. Conștiința este singura ta protecție. A comunica cu entitățile nu este o boală ce trebuie ascunsă, este o capacitate uriașă, ce este greșit înțeleasă de societatea noastră.

Mulți oameni ajung instituționalizați în instituții psihiatrice, deoarece ei nu știu cum să își gestioneze capacitățile pe care le au cu lumea spiritelor și se simt copleșiți de ele, fapt întreținut și de educație și societate, care consideră aceste aspecte anormale, incluzânu-le în categoria bolilor mintale. În cadrul claselor TTTE vei primi instrumente pragmatice, care îți vor permite să gestionezi aceste capacități și poți funcționa și prospera în această realitate.

Cum ar fi dacă a interacționa și a primi de la lumea spiritelor, ar putea fi unul dintre cele mai mari daruri pentru tine și pentru lume?

Când ești dispus să ai conștiență totală, ai acces la totalitatea ta, la totalitatea capacităților și posibilităților pe care le-ai putea avea!

Cauți tu mai mult? Sau mai puțin?

Poți afla mai multe despre TTTE pe blogul creatoarei TTTE, Shannon O’Hara

Clase Talk to the Entities – Vorbește cu entitățile cu Anca Pal, Facilitator Certificat TTTE

Te rog să urmărești pagina Evenimente pentru programul claselor.

Următoarele clase Vorbește cu entitățile programate:

30-31 mai orele 10-17 Cluj-Napoca – clasa Talk to the Entities Începutul – are ca și condiții de participare – clasa TTTE intro (făcută oricând) și o clasă Access Bars (făcută oricând). Vei primi un manual bogat în informații și instrumente. Cost pentru România – 592 euro.

Dacă dorești mai multă claritate și contribuție, cu privire la spațiul imens care se deschide când ești dispus să fii conștient cu privire la entități, îți recomand următoarele produse create de Shannon O’Hara – fondatoarea clasei de specialitate Talk to the entities:

Un instrument puternic pentru a te elibera de influența elementelor inconștiente și anticonștiente!
Ești dispus să primești de la tot ceea ce te înconjoară?
Un instrument puternic pentru curățarea energiile deranjante din casa, clădirea, terenul tău.
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close