FUNDAȚIA

Acestă clasă este una în care vei începe cu adevarat destrămarea limitărilor din care ai ajuns să trăiești, crezând că nu ai altă alternativă.

Este clasa în care îți conștientizezi propria conștiență și începi să o folosești din ce în ce mai mult. Vei deveni conștient de limitările tale, de cum le poți depăși, pentru a ajunge să funcționezi din întrebare, alegere, posibilitate și contribuție.

Trăim niște vremuri extraordinare. Niște vremuri in care ceea ce dorim să creem se actualizează cu o viteză mult mai mare decât a fost disponibil până acum. Asta este posibil datorită fiecarei persoane care a ales să puna intrebari, să chestioneze vechiul mers al lucrurilor, care nu s-a multumit cu un statu qvo și a ales să ceară MAI MULT, SĂ CREEZE mai MULT, SĂ ALEAGĂ MAI MULT!

Ești pregătit să FII parte din asta? Să fii catalizator și creator al unei REALITĂȚI DIFERITE?

Ești pregătit să ieși din MEDIOCRITATE? Mediocritatea financiară, medicritatea în relații, mediocritatea în afaceri…Hai să recunoaștem: mediocritatea nu este cea mai bună culoare a ta! Ești dispus să îi spui ADIO !?!

Totul este POSIBIL atunci când ai INSTRUMENTELE POTRIVITE si le și folosești! Totul în Access Consciousness este despre BUCURIE, USURINȚĂ și GLORIE (=expresia exuberanței și abundenței) – la fel și instrumentele pe care le primești în cele patru zile magice ale clasei de FUNDAȚIE. Tot ce ți-ai dorit vreodată devine mai aproape, atunci când alegi să folosești aceste instrumente!

Ce vom face în cele patru zile de magie transformatoare:
– vom rupe tiparul prin care trecutul se recreează în prezentul și viitorul tău (poate de mii și mii de ani)..Ce altceva este posibil?
– vei primi instrumente ce îți vor facilita relațiile potrivite pentru tine
– îți dorești ușurință cu banii? 🙂
– comunicarea și creația devine mult mai ușoară când ești dispus să folosești elementele creației – energia, spațiul, conștiința!
– problemele de sănătate? devin o amintire, atunci când ai instrumentele potrivite.
– iar corpul tău – „cheia pentru deblocarea ființei” cum îl numește creatorul Access Consciousness – Gary Douglas, – va fi răsfățat cu energia hrănitoare, transformatoare a magicelor procese de corp energetice din Access! Vei primi 3 procese de corp, care îți vor facilita o realitate diferită cu corpul și viața ta.

Toate acestea și multe altele sunt disponibile pentru tine în cadrul clasei de FUNDAȚIE.

Cum ar fi să ai mai multă ușurință bucurie și glorie cu viata ta? cu relațiile tale? cu finanțele tale? cu sănătatea ta? Cum ar fi să CREEZI, să FII TU cel care ești cu adevarat?

De când folosesc instrumentele practice din Access Consciousness mi-am transformat viața și mi-am permis să fiu și să accesez MAGIA care sunt cu adevărat! Magia de a transforma viețile celor din jur daca ei sunt dispuși să o primească, magia de a aduce bucurie, vindecare, posibilități, CREAȚIE, prosperitate! MAGIA de a fi o INSPIRATIE!

Cât de mare poate fi bucuria când vezi cum ceea ce atingi se transformă în mod MIRACULOS? Vă doriți și voi asta în viața voastră?
Vor fi patru zile în care vom patrunde in acest spatiu MAGIC de creație, posibilități, vindecare, bucurie și orice altceva va doriti!

Avem atâtea posibilități la îndemână și fiecare ALEGERE creează!
TU CE ALEGI?

Dacă ai ști că ai putea alege orice, ce anume ți-ai dori? Cum ar fi să ai viața pe care ți-o dorești, dincolo de ceea ce aceasta realitate delimitează?

Ești pregătit să îți creezi viața dintr-o nouă FUNDAȚIE?

Ai făcut o clasă de Access Bars? Întrunești condițiile să participi. 

Durata: 4 zile

Periodic organizez clase de Fundație în țară și străinătate. Află aici data și locul următoarei clase Fundația Access Consciousness cu Anca Pal.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rog să mă contactați.

Mai jos puteți urmări un filmuleț subtitrat în limba romana (selectați limba din rotița din partea dreapta jos și selectați Română) despre clasa de Fundație.

 

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close