Despre mine

Instrumente pentru a-ți transforma viața în fiecare moment cu Anca Pal

Cine sunt eu? Suntem noi rolurile noastre? Suntem noi personalitatea noastră? Suntem noi punctele noastre de vedere? Suntem noi felul în care arătăm? Sau suntem mult mai mult de atât? Acea aromă energetică unică, ce ne oferă strălucirea în Univers, indiferent de felul în care ne-am creat corpul, relațiile, banii, viețile…

anca

Anca Cristina Pal, Facilitator Certificat Access Consciousness, Facilitator Access Bars și Procese Access pentru corp, psiholog și psihoterapeut ca formare, și nu în ultimul rând, o persoană care a căutat mereu ușurința și bucuria în viață și a știut că ea este posibilă.

Access Consciousness mi-a oferit instrumente eficiente de care mă bucur și cu care îmi transform viața în fiecare moment. Acest site există pentru că îmi doresc să vă împărtășesc și vouă această minunată cunoaștere.

Cu drag facilitez clase de Fundație,  Access Bars si Procese pentru Corp Access Consciousness, Facelift Energetic Access, sesiuni individuale de facilitare și seminarii pe diverse teme, bazate pe instrumentele Access Consciousness (în diverse aspecte de viață – prosperitate, afaceri, relații, sănătate, etc.), sesiuni energetice de Simfonii, sesiuni Access Bars și Procese pentru Corp, pentru a împuternici oamenii să folosească darurile și minunea care sunt, pentru a-și schimba viața  și a facilita schimbarea la cei din jur.

Daca dorești să participi la clase pentru a învăța aceste instrumente (vezi secțiunea Evenimente), sau dorești să le experimentezi în sesiuni individuale, contactează-mă!

Cursurile pot fi organizate oriunde în țară și străinătate – dacă dorești să colaborăm pentru organizarea cursurilor, contactează-mă!

Instrumentele din Access Consciousness facilitează creația conștientă a vieții tale! Totul în Access este despre a te învăța să primești mai mult, la a renunța să te mai judeci pe tine și pe alții, la a începe să îți creezi viața în mod conștient! Cum ar fi să primești mai mult?

Mai demult am auzit aceasta întrebare: „Daca ai avea toți banii din lume, ce ți-ar plăcea să faci?” – și am conștientizat imediat: Pentru mine sa facilitez clasele din Access Consciousness este o bucurie extraordinară! Când vezi schimbarea ce apare atât de rapid la oamenii cu care lucrez, este o satisfacție uriașă!

M-am născut pentru a face asta!

Totul în viață vine la mine cu bucurie, ușurință și glorie!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close