Despre mine

Cine sunt eu?

Anca Cristina Pal, Facilitator Certificat Access Consciousness, Facilitator Access Bars și Procese de Corp Access Consciousness, psiholog și psihoterapeut, și nu în ultimul rând, o persoană care a căutat mereu ușurința și bucuria în viață și a știut că ea este posibilă.anca

Access Consciousness mi-a oferit instrumente eficiente de care mă bucur și cu care îmi transform viața în fiecare moment. Acest site există pentru că îmi doresc să vă împărtășesc și vouă această minunată cunoaștere.

Cu drag facilitez clase de Fundație,  Access Bars si Procese de Corp Access Consciousness, Facelift Energetic Access, sesiuni individuale de facilitare Access Consciousness (în diverse aspecte de viață – prosperitate, afaceri, relații, sănătate, etc.), sesiuni energetice de Simfonii, sesiuni Access Bars și Procese de Corp, pentru a împuternici oamenii să folosească darurile și minunea care sunt, pentru a-și schimba viața  și a facilita schimbarea la cei din jur.

Daca dorești să participi la clase pentru a învăța aceste instrumente (vezi secțiunea Evenimente), sau dorești să le experimentezi în sesiuni individuale, contactează-mă!

Mă deplasez oriunde în țară și străinătate – dacă dorești să colaborăm pentru organizarea cursurilor, contactează-mă!

Totul în viață vine la mine cu bucurie, ușurință și glorie!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close