Uncategorized

Câte judecăți ai despre bani?

Câte judecăți ai despre bani? Când folosești instrumentele Access Consciousness, pânza de păianjen a judecăților din care funcționai înainte, începe să se destrame. Și începi să ai o claritate și conștientizare diferită cu privire la tot ceea ce te înconjoară.

Alegerea creează, banii vor veni!

Recent, am conștientizat cât de multe am schimbat de când folosesc instrumentele Access Consciousness… În toate domeniile vieții.

Da, și eu funcționam din judecăți și puncte de vedere limitate cu privire la bani.. Și, da, nu mă bucuram de ei și ce puteam crea cu ei… Trebuia să judec mereu dacă acel lucru pe care intenționam să îl achiziționez „merita” să îl cumpăr… Apoi, trebuia să mă judec pe mine dacă eram prea risipitoare sau prea zgârcită – și cine decide de fapt ce naiba înseamnă asta?

Și câte din aceste puncte de vedere, nici măcar nu îți aparțin, însă le faci reale și adevărate și îți creezi viața din prisma lor?

Dacă ai trecut și tu prin asta și dorești să schimbi ceva, instrumentele Access Consciousness ți-ar putea oferi o posibilitate de schimbare. Și, în clipul de mai jos, s-ar putea să găsești o inspirație… Zic și eu așa..

Câte judecăți ai despre bani?

Și dacă îți dorești mai mult, te invit la seminariile despre bani pe care le creez periodic – sau poți achiziționa din magazin pe cele pe care le-am făcut deja.

De asemenea, ofer și sesiuni private de Facilitare cu privire la bani, și nu numai…

Ce ar crea mai mult pentru tine și viața ta?

Lasă un răspuns